logotype
  • "Nechte děti a nebraňte jim jít ke mně; neboť takovým patří království nebeské." Mt 19:14
  • "Nechte děti a nebraňte jim jít ke mně; neboť takovým patří království nebeské." Mt 19:14
  • "Nechte děti a nebraňte jim jít ke mně; neboť takovým patří království nebeské." Mt 19:14
  • "Nechte děti a nebraňte jim jít ke mně; neboť takovým patří království nebeské." Mt 19:14

Ochrana osobních údajů a vyloučení odpovědnost

Vaše osobní údaje odeslané ve formulářích schraňujeme bezpečně, odběr newsletteru je možné kdykoliv odhlásit.

KATECHEZE věnuje ochraně osobních údajů na těchto webových stránkách katechceze.husiti.cz (dále jen stránky) zvýšenou pozornost a vynakládá maximální úsilí k tomu, aby osobní údaje, poskytnuté návštěvníky těchto stránek, byly chráněny. V případě, že KATECHEZE bude mít právo zpracovávat osobní údaje, bude tak činit v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků, a v souladu se souvisejícími právními předpisy České republiky. KATECEHEZE vynakládá veškeré možné technické úsilí k tomu, aby osobní údaje byly chráněny a v této souvislosti činí potřebná bezpečnostní opatření.

Návštěvníci mohou samozřejmě stránky z velké části využívat bez toho, že by museli poskytovat své osobní údaje. K poskytnutí osobních údajů bude návštěvník vyzván pouze v případě, pokud bude chtít kontaktovat KATECHEZI prostřednictvím formuláře nebo se přihlásit k odběru newsletteru.

Tento web nepoužívá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google"). Žádné informace tedy nejsou předávány společnosti Google.

Toto prohlášení nabývá platnosti a účinnosti dnem jeho zveřejnění katecheze.husti.cz

Vyloučení odpovědnosti

1. Obsah online
Autor není právně odpovědný za aktuálnost, správnost, úplnost nebo kvalitu uvedených informací. Stížnosti dovolávající se odpovědnosti za škody způsobené použitím nějakých poskytnutých informací včetně jakýchkoli neúplných nebo nesprávných informací budou proto zamítnuty.

Všechny nabídky jsou nezávazné a nezakládají žádné právně vymahatelné povinnosti. Části stran nebo celé publikace včetně všech nabídek a informací mohou být autorem rozšířeny, změněny nebo částečně či úplně vymazány bez zvláštního oznámení.

Obsah těchto stránek nemusí vyjadřovat názor nebo postoj KATECHEZE, není-li to v textu výslovně uvedeno. KATECHEZE, ani žádná osoba jednající jejím jménem, není zodpovědná za použití informací z těchto webových stránek.

2. Odkazy
Autor není odpovědný za žádný obsah, na který je uveden odkaz nebo odvolání na jeho stránkách – pokud mu není zcela známo, že je tento obsah nezákonný a mohl by zabránit návštěvníkům svých stránek, aby si tyto stránky prohlíželi. Pokud dojde k nějaké škodě na základě použití informací tam uvedených, může být odpovědný pouze autor příslušných stránek a nikoli osoba, která uvedla odkaz na takové stránky. Autor není odpovědný ani za žádné příspěvky nebo zprávy zveřejněné uživateli diskusních fór, knih návštěv nebo mailing listů uvedených na jeho stránce.

3. Autorské právo
Záměrem autora bylo nepoužívat pro publikaci žádné materiály chráněné autorskými právy nebo, pokud to není možné, uvést údaje o autorských právech vztahujících se k příslušnému objektu. Pokud objevíte nějaký neidentifikovaný objekt chráněný autorským právem, autor nemohl toto autorské právo stanovit. V případě takovéhoto nezáměrného porušení autorských práv autor odstraní tento objekt z publikace nebo po oznámení této skutečnosti alespoň uvede údaj o příslušných autorských právech.

Všechna práva týkající se autorských práv webových stránek katecheze.husti.cz podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora licenci 3.0 Česko,

4. Právní platnost tohoto prohlášení
Toto prohlášení o vyloučení odpovědnosti je nedílnou součástí internetové publikace, z níž jste použili odkaz. Pokud nejsou některé části nebo jednotlivé formulace v tomto textu zákonné nebo správné, obsah nebo platnost zbývajících částí není touto skutečností dotčena.